IMG_6317

Over ons

Welkom bij Cliché, het elegante restaurant in Aartselaar waar gastronomie, drankjes en nachtleven samenkomen.

We nemen je mee op een culinaire reis vol smaaksensaties, een uitgebreide drankenkaart en een bruisende sfeer.

Bij Cliché draait alles om het creëren van een unieke ervaring voor al je zintuigen. Onze getalenteerde chef-koks combineren op meesterlijke wijze verschillende culinaire invloeden en presenteren gerechten die een harmonieuze mix zijn van smaken, texturen en presentaties. Of je nu houdt van de verfijnde smaken van de Aziatische keuken, de hartige gerechten uit de Middellandse Zee-regio, of de verrassende fusioncreaties die onze eigen keuken biedt, bij Cliché vind je een culinaire belevenis die je smaakpapillen zal verrassen en verwennen.

Naast ons uitgebreide menu bieden we ook een indrukwekkende selectie drankjes, van klassieke cocktails tot ambachtelijke bieren en exclusieve wijnen. Onze mixologen en sommeliers helpen je graag bij het kiezen van de perfecte drankjes om je maaltijd compleet te maken en je smaakpapillen te verheffen.

Come and taste the difference

Maar het gaat niet alleen om eten en drinken bij Cliché. Onze sfeervolle locatie is ook een ontmoetingsplek waar je kunt genieten van het bruisende nachtleven. Of je nu na het diner wilt ontspannen met een drankje aan de bar, wilt genieten van livemuziek of de dansvloer wilt betreden, Cliché biedt een levendige en energieke ambiance waar je kunt feesten tot in de late uurtjes.

Ontsnap aan de alledaagse routine en laat je verwennen bij Cliché. Reserveer vandaag nog een tafel en verheug je op een onvergetelijke avond vol heerlijk eten, verfrissende drankjes en een levendige sfeer.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen bij Cliché, waar culinaire kunst, verfijning en een bruisend nachtleven samenkomen voor een buitengewone ervaring.